Bryd dine mønstre og kom i balance

Oplever du gang på gang at løbe ind i de samme udfordringer og problemer? Møder du igen og igen mennesker som udnytter dig, fordi du har svært ved at sige fra og tror, at folk kun kan lide dig, hvis du gør noget for dem? Bliver du ved med at have fysiske skavanker af… Oplever du gang på gang at løbe ind i de samme udfordringer og problemer? Møder du igen og igen mennesker som udnytter dig, fordi du har svært ved at sige fra og tror, at folk kun kan lide dig, hvis du gør noget for dem? Bliver du ved med at have fysiske skavanker af den ene eller den anden art?

Oplever du generelt at aspekter af dit liv gentager sig, selvom du prøver at agere anderledes, opsøger hjælp til at ændre dit liv mv.? Så er det formentlig fordi du så at sige ”symptombehandler”, men ikke finder frem til årsagen hertil. Vil du i stedet én gang for alle have ryddet op i dit liv og have fat i roden til de udfordringer og problemer du står overfor, så må du bryde med de uhensigtsmæssige mønstre, som du ubevidst viderefører fra dine forældre og/eller som stammer fra dine omgivelser.

Samtaleterapi ift. angstbehandling

I en samtaleterapi, tager jeg udgangspunkt i dine negative reaktionsmønstre, tankemønstre, overbevisninger, følelser og kvaliteter. Jeg sætter ord på hvilke mønstre der skal brydes og ændres. Én behandling kan være meget effektiv og for nogen være nok, hvorimod andre behøver et par behandlinger. Dette skyldes hvor dybt mønstrene er forankrede i dig og andre gange er der flere mønstre der hænger sammen.

Din hjerne kan ikke rumme alle ændringer på én gang, derfor skal der også gerne gå et par uger i mellem en samtaleterapi til den næste. Hemmeligheden ligger i, at vi som mennesker skal forvandle os fremfor at skulle ændre os. Derfor er tiden mellem behandlingerne også en vigtig medspiller når din ”nye” psyke skal have lov til at udfolde sig.
Jeg er klar til at hjælpe dig ud af frygt og angst og til balance i livet.

%d bloggers like this: