Online psykoterapi har jeg stor succes med og det være sig både individuelt som familieterapi eller parterapi. Jeg kan tilbyde fleksible tider indenfor 24 timer, og du vil opleve, at det er ligesom at have en psykoterapeut/livslinje lige ved hånden.

FÅ KLIK FRA ET ONLINE PSYKOTERAPEUTISK FORLØB                             

Det er super nemt også for dig der ikke er van til at begå dig med en pc eller på nettet. Smid en mail adresse til mig på sms eller mail, og jeg tjekker ud med tider der kan passe dig og mig. Du en mail med et link i som du bare skal klikke på, og så er du i et online psykoterapeutisk samtaleforløb med mig.

Er det af forskellige årsager svært at være dig/jer, så du/i f.eks. er følelsesmæssigt belastet?  Trist, ked af det, særlig udfordret, angst, deprimeret, indre uro, generel mistrivsel eller bøvl i relationerne. Du oplever, at det er svært at være dig. Det kan være af mange grunde hertil og er rent menneskeligt at opleve.

Online forløb kan anvendes når det kan være svært eller besværet at komme ud af hjemmet, eller det kan være du bor for langt væk, måske er du psykomotorisk besværet, studerer eller arbejder du i udlandet.

Det giver en fleksibilitet at vælge online psykoterapi, som mange kan have brug for, når der er en livskrise eller livskrise eller ubalance i ens liv.

I særlige situationer kan det være svært og nogle gange fysisk umuligt, at møde op til samtale i min praksis. Det er nemt at anvende, og du er fri af transporttid, samtidig med at du befinder dig i trygge og kendte omgivelser.

Du får professionel hjælp og støtte til at opnå en personlig udvikling, med en balance og større indre ro og selvværd. Du vil opleve, at du har en livslinje lige ved hånden.

Et online terapi forløb er lige så god, som ved samtaler ansigt-til-ansigt. Andre ønsker at gøre brug af begge dele, så de både har samtaler her ansigt-til-ansigt og online, mens andre ønsker/eller er nødt til at anvende det ene frem for det andet, såfremt man ikke geografisk er for langt fra Aarhus.

Min erfaring med online forløb er fra hele Danmark, lige fra Sjælland og København til Fyn f.eks. Odense til Jylland med byer såvel fra Sønderjylland til Vestjylland f.eks. Esbjerg eller Herning og videre til Nordjylland f.eks. Aalborg. Derudover har jeg forløb fra udlandet såvel Hongkong, Filippinerne, USA, Egypten, England eller lande i Europa f.eks. Tyskland eller Norden f.eks. med Grønland, Sverige, Færøerne, Island eller Norge.

Smid en mail eller sms for at få en kort for-samtale eller send din mail adresse og jeg kan tilbyde dig forskellige tider til et ONLINE PSYKOTERAPEUTISK FORLØB.

Se videre under priser, hvor der også er hensynsfulde priser.