Online terapi

Få online skypeterapi og bliv i dine vante omgivelser

Online terapi via Skype

I online terapi benytter jeg præcis samme terapeutiske metode, som hvis du sad i klinikken. Min erfaring er, at online terapi virker lige så godt som terapi i klinikken. I nogle få tilfælde endda bedre, fordi det skaber et meget tæt og uforstyrret rum.

Du vælger efter hvad der er mest praktisk for dig, f.eks. hvis du / I er ude at rejse, har små børn eller bor langt fra Aarhus. Ikke efter om det ene eller andet virker bedst for dem.

 

Let og praktisk

Du kan naturligvis befinde dig ethvert sted i Verden – bare du har en rimelig internetforbindelse og en computer med webcam, en telefon eller iPad/tablet. Jeg benytter som regel Skype, men der er også klienter, der foretrækker Facetime eller andre værktøjer. Få terapi til en god pris. Læs her >

Hvis du får en akut tid, kan du betale med Mobilpay, (Visakort eller Mastercard), kan sessionen starte med det samme. (Hvis du får en tid med lidt længere varsel, kan du lave en bankoverførsel).

Få din terapeut lige ved hånden gennem skype terapi

Har du brug for at få luft for dine følelser i en samtale, hvor du ikke bliver bedømt, vurderet og kritiseret?

  • Ønsker du at få en terapeut, som lytter til dig med ligeværdig menneskelig respekt, og som kigger dig i øjnene for at se, hvem du egentlig er?
  • Vil du gerne have kompetent støtte og vejledning, som rent faktisk hjælper dig i den retning du har brug for at gå lige nu?
  • Ønsker du at bruge mere energi på selve samtalen og din udvikling – og mindre energi på alt det praktiske? – og leder du efter en fleksibel løsning med Skype terapi, som altid er lige ved hånden?

Jeg vil sikre en god ramme, så du kan være tryg samtale præcis hvad du har på hjertet. Uanset hvad du har på sinde, så møder jeg dig med respekt og medmenneskelighed.

 

Skypeterapi er tilgængelig for dig, når og hvor det passer dig allerbedst.

Mulighed for online terapi i hjemmet

Få terapeutiske samtaler, som du kan passe ind i din hverdag, uden alt for megen besvær.

Online terapi via Facetime eller Skype

I online terapi benytter jeg præcis samme terapeutiske metode, som hvis du sad i klinikken. Min erfaring er, at online terapi virker lige så godt som terapi i klinikken. I nogle få tilfælde endda bedre, fordi det skaber et meget tæt og uforstyrret rum.

Du vælger efter hvad der er mest praktisk for dig– f.eks. hvis de er ude at rejse, har små børn eller bor langt fra Aarhus. Ikke efter om det ene eller andet virker bedst for dem.

 

Let og praktisk

Du kan naturligvis befinde dig ethvert sted i Verden – bare du har en rimelig internetforbindelse og en computer med webcam, en telefon eller iPad/tablet. Jeg benytter som regel Skype, men der er også klienter, der foretrækker Facetime eller andre værktøjer.

Hvis du får en akut tid, kan du betale med Mobilpay, (Visakort eller Mastercard), for så kan sessionen starte med det samme. (Hvis du får en tid med lidt længere varsel, kan du lave en bankoverførsel).