28/01/2023

Parterapi til gode priser i Aarhus eller online

by Vivi Hinrichs,

Styrk parforholdet – genfind kærligheden og nærværet

Styrk parforholdet gennem en bevidstgørelse og kommunikative strategier og genfind kærligheden og nærværet.

Mange par der kommer til mig i “parterapi til gode priser i Aarhus eller online”, kan ikke længere se sig ud af de uoverensstemmelser og konflikter der opstår. Det har stået på i en tid og måske ligefrem også eskaleret.

Når man i et parforhold bliver såret og eller oplever konflikter hvor kommunikationen brister. Det der sker er, at vores sanseveje ( se, høre osv) skruer ned eller forvrænger som et negativt filter. Det gør at man ikke længere ser den anden som før, eller hører klart, da man er blevet for forudindtaget.

Min fornemste opgave er, at skabe tryghed og støtte jer på rejsen gennem parterapien. Uanset hvad I kommer med, så hjælper jeg jer i den forandringsproces, du ønsker. Det er aldrig for sent at udvikle sig/jer og skabe forandring.

Få kvalificeret hjælp til at finde tilbage til kærligheden

Mange par der kommer til “parterapi giver udtryk for, at de var bange for at blive gjort til syndebuk, altså være den skyldige i konflikterne.  Min tilgang er af en helt anden, for det forholder sig bare slet ikke sådant. Der ikke bare en der er skyldig.

I parterapien gør jeg meget ud af at det handler om at finde frem til, hvordan I igen kan fungere godt sammen, så samarbejdet optimeres. Der kan forebygge konflikter og skabe en god stemning, så kærligheden vender tilbage i forholdet. Så begge parter igen kan trives med tryghed og anderkendelse.

parterapi-gode-priser-online-aarhus

Konflikter og energidræbende stemninger

I parterapi-til-gode-priser-i-aarhus-eller-online, ser vi nærmere på  de konflikter som I oplever og som gør at I ofte bliver mere og mere drænet for energi og håb. Og kan snart slet ikke se sig ud af dette. Måske er man også nået derud til, at I oplever at din privatsfære er invaderet. At i hver især eller at den anden kommer til at sige “DU ER” og “DU GØR”, der indgyder skyld og skam italesættelser. Ved sådanne udtalelser får man forsvarsparader op  og ved også at gå i fortiden. Det som sker er, at den andens forsvarsmekanismer popper op, og så kommer der ødelæggende afstand og sårede følelser. Og måske også ligefrem den enkeltes tidligere kriser popper op og bliver et væld af tankemylder,- der måske ligefrem er forbundet med traumer mv.

I parterapien får I strategier til at forebygge fx ved også at gå i fremtid. I får til opgave at støtte hinanden i denne udviklingsproces. Ud fra den viden at din partner er det stærkeste spejl for, hvad du kan opdage om dig selv og om hinanden.

parterapi-parterapeut-hjælp-styrke-forholdet

Få kærligheden tilbage igen

Med parterapi skabes der en konstruktiv udvikling. Ved at komme i parterapi bliver I bevidstgjorte.

I får viden om sanser og om nogle kommunikationsstrategier til hvordan I i selve rummet forholder jer, og lærer der at tage ejerskab for din kommunikation og følelser. For når I lytter og forstår hinanden med gensidig respekt, og med et kendskab til hinandens behov og værdier får kommunikationen en anden mening.

I parterapien får I regler for hvordan vi kan styre kommunikationen. I bevidstgøres og får nye kommunikationsstrategier der kan være med til at forebygge fremadrettet kommunikationer og samvær. I får sat ord på hver især hvad der er svært, hvad I holder af hos hinanden så den gode energi igen findes frem.

parterapi-kærlighed

Lær den anden dybere at kende og kom tættere på den anden

I parterapien bliver I udfordret og lærer jer selv og jeres partner dybere at kende. Så den anden herved bedre ved, hvad den anden har brug for og hvad man selv og den anden følelsesmæssigt næres af.

Man er tilbøjelig til at give hvad man selv har brug for, men sådan er det ikke i den virkelige verden. Der skal man jo møde den anden der hvor den anden er og har brug for.

Ofte har man ikke formået at tale så dybt ind til den andens psykiske mentale behov. Netop derfor er det godt at få støtte hertil. Så I hver især får livskvalitet og som sammen beriger forholdet. Læs mere om parterapi her 

 

Søg i blogindlægget

Sociale medier

Kontakt mig

Se andre indlæg

Relationen mellem Voksne Børn og deres Forældre

Relationen mellem Voksne Børn og deres Forældre

Forældre-Voksen Barn Relationer
Forældreskab begynder ikke og slutter ikke ved barndommen. Det er en livslang proces, der udvikler sig, når børnene bliver voksne og træder ind i deres eget selvstændige liv. Den følelsesmæssige forbindelse, der blev opbygget gennem opvæksten, får nu brug for en ny form for nærvær, der tillader voksen børn at udforske deres egne stier.

error: Indeholdet på www.psykologipsykiatri.dk er kopibeskyttet