Få psykoterapi og kom din stress til livs
Stress

Kender du symptomerne på stress?

Fysiske og psykiske stress symptomer er individuelt fra person til person i forhold til hvilke symptomer, som opstår først og du får ikke nødvendigvis alle tegn.

Stress kommer snigende og påvirker ikke kun den stressede, men både familie, arbejdskollegaer og kan få fysiske, psykiske og social følger for dig. Tag stress symptomerne alvorlige, da det kan få alvorlige konsekvenser, også for helbredet.

Har der været problemer med arbejdsopgaverne eller ledelsen? Hvilken social støtte har der været? læs mere om social mistrivsel her > 

Det er selvfølgelig vigtigt, at du også fokuserer på privatlivet. Mange forskellige ting kan have forårsagtet at du fik stress og det kan også være flere årsager der er på spil på samme tid.

En del der er meget stressede har sovet dårligt igennem længere tid, og træthed forstærker stresssymptomerne. Så det er vigtigt, at du får bearbejdet dette så du igen får en god nattesøvn.

Gennem et terapeutisk samtale får du hjælp til at blive bedre til at håndtere stressen.

Få terapi indenfor 24 timer,

– dag, aften og weekend

Alarmberedskab

Alarmberedskabet er en naturlig og sund reaktion. Problemet er, at det er hårdt for kroppen at være i denne tilstand, og derfor kan den ikke holde til vedvarende stress. “Det er in at have tjek på det hele”

  • Frygten for at miste et eller andet f.eks. en partner, et job
  • Angsten for ikke at få et job
  • Må lærer og håndtere alle de nye strukturer (it og tlf. mv.)

Hvis du er et menneske der siger ja frem for nej, er du i risikogruppen for at gå stress. ‘Ja-sigere’ er iniativrige og elsker udfordringer. ‘Ja-sigere’ åbner flere muligheder, oplever mere og tager derfor flere opgaver end ‘nej-sigere’. Det er begyndelsen på en negativ stress-cirkel.

Stress er en tilstand som flere og flere oplever. Det behøver ikke altid være et problem. Når du er beskæftiget med noget du kan lide og når du skal yde noget ekstra i forhold til det, kan kroppen reagere ved at være ekstra på dupperne. 

Stress symptom

Stress tilstanden kan have sit eget liv og influere negativt på både dig, din krop og på din opgave.

Mobning

                   Du får nye indsigter, så du lære at tackle ting på alternative måder,                     – så du får minimeret din stress / mobning eller helt bliver fri af det.

Få hjælp til at finde indre ro og ressourcer

Få terapeutisk støtte til at sætte ord på det, der har stresset dig

Det er en vigtig del af behandlingsforløbet, at du som stresset forsøger at sætte ord på de krav og stressfaktorer, som du har følt dig udsat for. Hvilken indflydelse har du haft på din egen arbejdssituation?

Har der været problemer med arbejdsopgaverne eller ledelsen?

Gennem en terapeutisk samtale får du hjælp til at håndtere de ting, der stresser

Hvilken social støtte har der været?

Det er selvfølgelig vigtigt, at du også fokuserer på privatlivet. Mange forskellige ting kan have forårsagtet at du fik stress og det kan også være flere årsager der er på spil på samme tid.

 

Bryd mønsteret gennem psykoterapi,- få en tid indenfor 24 timer 

Depression

Akut krise og sorg

Stress