Bliv mødt der hvor du er og har behov for hjælp til

Psykoterapi

Ved personlig udvikling sætter du dit potentiale fri 

Med en tryg støtte gennem en psykoterapeutisk tilgang finder du ud af, hvordan du håndterer de ting du står midt i, og kommer videre i den retning, som du ønsker. (Ofte høre ADHD / ADD; Autisme, Angst også under psykiatri).

–  Jeg ser min opgave som den der stiller spørgsmål.

–  Skaber et rum til at give mulighed for at du kan udfolde din viden.

–  Jeg  udfordrer og understøtter dig, så du skaber ny forståelse og nye          sammenhænge.

Min erfaring er, at det ofte er gennem samtaler, at mennesker finder frem til løsninger eller nye veje at gå.

Gennem psykoterapien giver jeg dig en større klarhed over, hvordan der er sammenhæng mellem tingene. Du finder frem til hvad der er vigtigt for dig og hvilken retning, du ønsker dit liv skal tage.

Hvis du er usikker på, hvad samtaleterapi indebærer, og hvordan det kan foregå. Er du velkommen til at kontakte mig og få svar på dine spørgsmål. Telefon: 28 94 71 00

Varigheden af terapien varierer alt efter, hvilke problemstillinger du kommer med, og hvad du ønsker. Nogle har kun brug for nogle få samtaler, mens andre har brug for et længere forløb. De fleste bruger mellem fem og ti samtaler.

Få støtte til en personlig udvikling

  Få en tid indenfor 24 timer 

  – dag, aften eller weekend

Der er mange grunde til at søge en professionel samtale

At gå i psykoterapi kan give dig en mulighed for at få et overblik over din situation, sammen med en udenforstående og professionel samtalepartner!

Det kan give dig muligheden for at få ny forståelse af din egen situation. Der er ikke noget som er rigtigt eller forkert i forhold til at tænke eller føle på.

Når man er ked af det, vred eller trist, håbløs eller frustreret, er det samtidig et udtryk for, at der er noget, du ikke bare accepterer. Noget du stiller spørgsmålstegn ved, noget som du gør opmærksom på, noget som du ønsker, skal være på en anden måde.

Jeg sikrer dig et trygt rum, så vi kan tale om det som er problematisk og sammen finde en udviklende vej derfra. 

 

Depression

Akut krise og sorg

Stress