Bliv mødt der hvor du er og har behov for hjælp til
Psykoterapi

Ved personlig udvikling sætter du dit potentiale fri

I psykoterapien finder du ud af, hvordan du håndterer de ting du står midt i, og kommer videre i den retning, som du ønsker.

Jeg ser min opgave som den der stiller spørgsmål. Rum til at give mulighed for at udfolde din viden og derved understøtte dig så du skaber ny forståelse og nye sammenhænge.

Min erfaring er, at det ofte er gennem samtaler, at mennesker finder frem til løsninger eller nye veje at gå.

Psykoterapien kan give dig en større klarhed over, hvordan der er sammenhæng mellem tingene, og hvad der er vigtigt for dig og hvilken retning, du ønsker dig dit liv skal tage, er ofte et meget væsentligt skridt på vejen.

Hvis du er usikker på, hvad samtaleterapi indebærer og hvordan det kan foregå, er du velkommen til at kontakte mig og få svar på dine spørgsmål. Telefon: 28 94 71 00

Varigheden af terapien varierer alt efter, hvilke problemstillinger du kommer med, og hvad du ønsker. Nogle har kun brug for nogle få samtaler, mens andre har brug for et længere forløb. De fleste bruger mellem fem og ti samtaler.

Få støtte til en personlig udvikling

  Få en tid indenfor 24 timer 

  – dag, aften eller weekend

Der er mange grunde til at søge professionelt samtale

At gå i psykoterapi kan give dig en mulighed for at få et overblik over din situation, sammen med en udenforstående og professionel samtalepartner!

Det kan give dig muligheden for at få ny forståelse af din egen situation. Der er ikke noget som er rigtigt eller forkert i forhold til at tænke eller føle på.

Når man er ked af det, vred eller trist, håbløs eller frustreret, er det samtidig et udtryk for, at der er noget, du ikke bare accepterer. Noget du stiller spørgsmålstegn ved, noget som du gør opmærksom på, noget som du ønsker, skal være på en anden måde.

Jeg sikre dig et trygt rum, så vi kan tale om det som er problematisk

 

Depression

Akut krise og sorg

Stress