I parterapien tager jeg hånd om jer, således at I vil opleve jer trygge.
Jeg lærer jer nogle værktøjer, som i derfra skal tale ud fra. Dvs. at I ikke kommer til mig og vælter jeres sårbarhed, uden at vi har aftalt bestemte kommunikationsregler.

Fra min psykologiske værktøjskasse lærer jeg jer nogle effektive strategier, som i skal anvende og øve jer på. Således at vi får optimeret jeres kommunikation og dermed får den gode energi – relation tilbage.

Dernæst tager vi hul på mange flere ting som i lærer. Så i både kommer til at lærer jer selv bedre at kende, men også din partner.

Det bliver en effektiv læringsrejse for jer. I vil komme til at lærer jeres partner langt bedre at kende. Dermed skabe bedre mulighed for kærligheden og parforholdet. Læs mere herom på siden om parforhold på min hjemmeside.

Jeg skaber en tryg ramme så i sammen kan udvikle jer. Lær at kommunikere bedre med parforholdsterapi så i kan forstå hinanden og igen skabe den varme glød.

Kom til indenfor 24 timer – kun 850 kr. pr session