Rigtig mange mennesker får problemer i parforholdet

 

Der er mange ting der kan medvirke til at de dårlige stemninger og afstand mellem jer kommer. Når par kommer i krise og opsøger parterapi er det også fordi at følelser ikke er stationære og er ikke lige intense hver dag. Andre har svært ved at mærke sig selv og sætte ord på sine følelser,- ofte er det mest mænd der har svært ved dette. Livet i sig selv er nuanceret og hermed også ens følelser til ens partner.

Parterapi handler også om at der er sket uenighed og forskellighed er uundgåelige størrelser i et godt og velfungerende parforhold. Det som skaber problemerne er, hvis kommunikationen falmer så misforståelser fylder og skaber uforløste følelser. Er man blevet såret og ikke fået talt tilstrækkeligt om dette, eller formå at kommunikere konstruktivt i forholdet til at bevare den varme glød og respekt, kan man opleve det som om “snebolden ruller” Hvilket betyder, at man bliver mere og mere følelsesmæssigt ramt i forholdet uden at de sår bliver healet.

Det er ikke sundt at lade følelser ophobe i kroppen og ikke kommer ud. Når de opmagasineres og risikerer at udskilles som ukontrolleret vrede. Eller du mærker det som nedtrykthed og depressive toner i dit liv. Begge dele er med til at give dig problemer i parforholdet.

Det er godt at få parterapi for at man ikke over tid oplever sig ret drænet af energi og udmattet uden at kunne se fremskridt eller lys for enden af tunellen. Når man er havnet der eller inden da, er det tilrådeligt godt at få hjælp og støtte til at bryde de negative kommunikative mønstre og den  onde cirkel. Det kan lade sig gøre hvis man samarbejder om at bryde den hæmmende cirkel og få et rigere og nærværende forhold. Læs mere om parterapi her 

I parterapien tager jeg hånd om jer, således at I vil opleve jer trygge

 

Der er håb til at finde hinanden igen.  Jeg lærer jer nogle værktøjer, som i derfra skal tale ud fra. Dvs. at I ikke kommer til mig og vælter jeres sårbarhed, uden at vi har aftalt bestemte kommunikationsregler.

Fra min psykologiske værktøjskasse lærer jeg jer nogle effektive strategier, som i skal anvende og øve jer på. Således at vi får optimeret jeres kommunikation og dermed får den gode energi – relation tilbage.

Dernæst tager vi hul på mange flere ting som i lærer. Så i både kommer til at lærer jer selv bedre at kende, men også din partner.

Det bliver en effektiv læringsrejse for jer. I vil komme til at lærer jeres partner langt bedre at kende. Dermed skabe bedre mulighed for kærligheden og parforholdet. Læs mere herom på siden om parforhold på min hjemmeside.

Jeg skaber en tryg ramme så i sammen kan udvikle jer. Lær at kommunikere bedre med parforholdsterapi så i kan forstå hinanden og igen skabe den varme glød.

Få en tid indenfor 24 timer – kun 900 kr. pr session