Foredrag

Bestil et foredrag

Kontakt mig for priser og specialarrangementer

Foredrag om ensomhed
Foredrag om ensomhed
Foredrag og social mistrivsel
Foredrag om personlig udvikling

Ensomhed i en samfundsmæssig samtid

Samfundet ændrer karakter. Vi lever i en individualiseret verden, hvor samfundets sociale kultur gør, at mange oplever isolation og fremmedgørelse. Det virker som om, vi “har nok” i os selv. Denne indstilling kan blandt andet skyldes, at vi lever i et medie-, forbruger- og vidensamfund, hvor vi skal perfektionere, uddanne os gennem livslang læring og iscenesætte os selv. Andre aspekter kan spille ind, her refereres til det ændrede familiemønster.

Mange forældre er udearbejdende, og antallet af skilsmisser stiger. Vi lever generelt i en travl verden, hvor mange mennesker, gamle som unge, føler sig isolerede. Følgevirkningerne kan være, at vi ofte bliver ensomme og fremmedgjorte, og i værste fald kan dette medføre sygdom, misbrug og selvmord.  Vi lever for individualiserede, fremmedgjorte og nogle endda ensomme, såvel i Danmark som i det øvrige Vesten.

Foredrag iværksætter Vivi Hinrichs
Foredrag
Foredrag Iværksætteri Vivi Hinrichs

Rejsen som iværksætter

Mange års erfaring som iværksætter. For en del år siden puslede jeg med ideen om at realiseret et stort digital socialt website, der kan give mennesker mulighed for at opfylde det sociale behov bygget på fælles interesser.

Jeg elsker at inspirere, motivere og hjælpe andre mennesker.

Jeg kan fortælle om de indre og ydre barriere som en iværksætter må deal med. Og om hvilke ressourcer og tiltag der kan gavne din proces.

Foredraget er en peptalk i det at starte sin egen virksomhed med mange konkrete tips og eksempler. Få små tips der sparer dig tid og du får en meget større chance for succes. Du vil gå derfra med gode ideer, og stor lyst til at starte egen virksomhed, og betydelig bedre chance for at gøre det med succes.