online-terapi-hele-verden-danmark-psykoterapi

Online psykoterapi – bliv i dine vante omgivelser

Online psykoterapi

Online psykoterapi kan hjælpe, når vi kommer ud for en krise, og har det dårligt, tankemylder og har behov for at tale med en her og nu, eller snart. Hvis du/I oplever f.eks. stress, har problemer i relationerne eller lignende så få ro på med hjælp fra en terapeut gennem online psykoterapi, læs mere her.

Vi kommer alle ud for kriser, hvor lige kan se svært ud at håndtere og hvor vi har brug for at tale med udeforstående, f.eks. en psykoterapeut gennem online psykoterapi.

Online terapeut
er lige ved hånden,
– få tilsendt et link,
som du kun skal klikke i

Jeg er med en kandidat i pædagogisk psykologi og psykoterapeut. Min fornemmeste opgave er, at du i mødet med mig føler dig mødt med en stor empati, der hvor du er gennem online psykoterapi, og med fokus på dine behov, så det gør en forskel for dig. Læs om online psykoterapi her

Jeg er her for at være din professionelle livslinje, uanset hvor du er i verden. Lad os tage det første skridt sammen og skabe positive forandringer i dit liv. Kontakt mig i dag, og lad os begynde din terapeutiske rejse med online psykoterapi.

FÅ KLIK FRA ONLINE TERAPI

 

Online terapi

Lige meget hvor du er i Danmark eller verden er du, få klik fra online terapi. Det er super nemt, også for dig der ikke er van til at begå dig med en pc. Få klik fra online terapi, smid en mail adresse til mig på sms eller mail, og jeg tjekker ud med tider der kan passe dig og mig,- og så får du en mail med et link, som du bare skal klikke på, og så er du i online terapi. Læs mere om priser, klik her

Alle mennesker har essentielle behov og smerter. Bag den smerte er der en essentiel længsel, efter et behov for at blive anerkendt.

Med få klik fra online terapi vil jeg støtte og udfordre dig igennem en personlige udviklingsrejse. Du opnår en større bevidsthed, indre ro, selvkærlighed og en forbedret trivsel med forhøjet livskvalitet og livsglæde.

Online psykoterapi kan være en effektiv løsning, når du står over for udfordringer som traumer, angst eller andre mentale belastninger. Med min kandidatgrad i pædagogisk psykologi og psykoterapi har jeg den rette ekspertise til at hjælpe dig gennem disse vanskeligheder.

Jeg vil skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du kan dele dine tanker og følelser. Gennem terapeutiske samtaler vil vi udforske dine ressourcer og finde veje til personlig udvikling og trivsel.

Med online terapi ser vi sammen nærmere på, hvilken fortælling du har med dig i bagagen. I den fortælling finder vi nogle ressourcer, værdier og overbevisninger der kan styrke dig. Således at der sker en udvikling, og at du hermed får en alternativ identitetsforståelse, der styrker dig og dit fremtidige liv.

Få adgang til professionel og bekvem online terapi for individuel,  parterapi og familieterapi Uanset hvor I befinder jer, kan I nu få den terapeutiske støtte, I har brug for, med blot få klik. Gennem individuelt tilpassede sessioner arbejder vi sammen på at styrke jeres relationer, forbedre kommunikationen og finde løsninger på udfordringerne, I står over for.

Er du/I klar til at begynde din terapeutiske rejse med online terapi? Så kontakt mig i dag med blot få klik, og lad os skabe positive forandringer sammen.

Terapi med fleksible muligheder
– så godt som tilgængelig for dig,
når det passer dig allerbedst

 

Få en professionel livslinje, lige meget hvor du er i Danmark eller i verden 

Vivi Hinrichs

Få online psykoterapeutiske samtaler,
som du kan passe ind i din hverdag,
– uden alt for megen besvær

Lige meget hvor du er i verden.
– så er jeg med online terapi
lige her ret tæt ved dig

Online psykoterapi

Jeg har en solid erfaring i at afholde online terapi såvel individuel, parterapi og familieterapi. Mine kunder er fra hele Danmark, men også fra hele verden. Der er rigtig mange dansker der har brug for en psykoterapeut, også imens de/I f.eks. befinder sig i udlandet.

 Jeg tilbyder online psykoterapi som en praktisk og bekvem måde at få hjælp på. Uanset hvor du befinder dig, kan du få adgang til professionel terapeutisk støtte med blot få klik.

Uanset om du er i Danmark eller i udlandet, er du kun få klik væk fra online terapi. Det er nemt og bekvemt, og du kan få de sessioner, der passer bedst ind i din hverdag.

Hvis du ønsker at arbejde med relationelle udfordringer, tilbyder jeg også parterapi og familieterapi online. Vi vil sammen styrke jeres forbindelse, forbedre kommunikationen og finde løsninger på jeres udfordringer.

Lad os afdække dine problemer og finde dine ressourcer og potentialer. Med en tryg støtte gennem en psykoterapeutisk tilgang, finder du/vi ud af, hvordan du håndterer de ting, du står midt i. Så du kan komme videre i den retning, som du ønsker. Det er også muligt forskellige steder på sitet her, at lave en terapeut booking, dette ved at klikke på knappen.

Gratis telefonisk forsamtale
I speak Danish and English

Tlf. 0045-28947100

Bestil online – terapi booking

– samme dag kan være muligt

Ved terapi booking skal du være opmærksom på at det først skal godtages af mig. Send mig gerne en sms, som jeg så svarer på. Tlf. 28947100

Online terapi er til rådig i hele verden.

Let og praktisk med online terapi både i hele Danmark og hele verden. Du kan naturligvis befinde dig ethvert sted i verden – bare du har en rimelig internetforbindelse og en computer med webcam, en telefon eller iPad/tablet.

Jeg tilbyder online terapi til en bred vifte af psykologiske udfordringer, herunder stress, angst, depression, relationelle konflikter, traumer og meget mere. Individuel, familieterapi og parterapi. Uanset hvilke udfordringer du står over for, er jeg her for at lytte, forstå og støtte dig i din helbredelsesproces og personlige vækst.Online terapi skaber en tryg og fortrolig ramme for dig at dele dine tanker og følelser. Du kan modtage terapi i dit eget hjem eller et privat rum, der føles trygt og komfortabelt for dig.

Online psykoterapi fra hele verden,
– der gør en forskel

online-terapi-terapeut-hele-verden-danmark-aarhus

Online terapi 

Online terapi er til rådig i hele verden.  Online terapi giver dig mulighed for at planlægge sessioner, der passer til din travle hverdag. Du kan vælge tidspunkter, der passer dig bedst, og skabe en terapeutisk rutine, der fungerer for dig.

I online terapi benytter jeg et link, som jeg sender til dig og som du bare skal klikke i. Få terapi til en god pris – læs her.

Hvis du får en akut tid til online terapi, kan du betale med det samme hvis du har Mobilpay (Visakort eller Mastercard). Og sessionen kan starte med det samme (hvis du får en tid med lidt længere varsel, kan du lave en bankoverførsel)

Online familieterapi er jeg med en solid erfaring i. Det kan I trygt give jer hen til, da jeg passer godt på jer. I får tilsendt et link online familieterapi og så er vi alle på. Læs mere om familie terapi her 

Start din terapeutiske rejse i dag
og skab varig forandring
-i jeres parforhold og familie

Terapeut online

Gennem årerne har jeg haft ret mange i online terapi forløb, og har en god erfaring med det, det er mennesker fra hele Danmark men også fra hele verden.

I terapeut online benytter jeg præcis samme terapeutiske metode, som hvis du sad i klinikken. Min erfaring er, at med en terapeut online virker lige så godt som terapi i klinikken. I nogle få tilfælde endda bedre, fordi det skaber et meget tæt og uforstyrret rum.

Uanset hvor du bor, kan du drage fordel af terapeut online. Du har adgang til kvalificeret terapi, uanset om der er lokale terapeuter tilgængelige i dit område eller ej. Dette giver dig flere muligheder for at finde den rette terapeut for dig og dine behov.

Med en terapeut online vælger du efter hvad der er mest praktisk for dig, f.eks. hvis du/I er ude at rejse, er syg, har små børn eller bor langt fra Aarhus. Eller bare har lyst til at blive i dit vante miljø.

Nem og bekvem adgang. Du behøver ikke længere at bekymre dig om transporttid eller at finde en terapeut i dit lokalområde. Med en terapeut online kan du få den hjælp, du har brug for, hvor som helst du befinder dig, ved blot at åbne din computer eller mobil enhed.

Jeg er dedikeret til at skabe en tillidsfuld og støttende terapeutisk relation online. Gennem en række terapeutiske tilgange og teknikker, der er tilpasset dine individuelle behov og mål, vil vi sammen arbejde hen imod at opnå indre balance, personlig vækst og trivsel i dit liv.

Med online terapi får du følgende fordele

 

  • Fleksibilitet og tilpasning
  • Fortrolighed og privatliv
  • Bredere tilgængelighed

Gratis telefonisk forsamtale
I speak Danish and English
Tlf. +45–28947100

Online parterapi

Er med en solid erfaring i at give online parterapi. En del par der kan være i hele verden kontakter mig. Selvom vi ikke lige sidder fysisk ved siden af hinanden kan det sagtens lade sig gøre at afholde seriøs online parterapi. I er i trygge hænder, da jeg gør rigtig meget ud af at passe på jer.  Læs mere om parterapi her.  

Samtale terapi

Har du brug for samtale terapi til at få luft for dine følelser i en samtale, hvor du ikke bliver bedømt, vurderet og kritiseret?

  • Ønsker du/I at få en terapeut, som lytter til dig med ligeværdig menneskelig respekt, og som kigger dig i øjnene for at se, hvem du egentlig er?
  • Vil du/I gerne have kompetent støtte og vejledning, som rent faktisk hjælper dig i den retning, du har brug for at gå lige nu?
  • Ønsker du/I at bruge mere energi på samtale terapi – din personlige udvikling – og mindre energi på alt det praktiske? Leder du efter en fleksibel løsning med Google meet eller Skype terapi, som er lige ved hånden?

Med samtale terapi sikrer jeg en god ramme, så du kan være tryg. Med en samtale terapi om præcis det, du har på hjertet. Uanset hvad du har på sinde, så møder jeg dig med respekt og medmenneskelighed.

Med blot få klik kan du/I få adgang til dybdegående terapisessioner og arbejde sammen med mig for at tackle forskellige udfordringer og skabe positive forandringer i dit/jeres liv.

Tilbyder en solid erfaring i psykoterapeutiske problemstillinger og udviklende samtaler

Terapeutisk samtale er tilgængelig
– hvor det passer dig allerbedst

online-psykoterapi-parterapi-danmark-verden

             Få online samtale terapi               – lige meget hvor du er i verden 

Få klik fra et online psykoterapi – se siden om priser her

error: Indeholdet på www.psykologipsykiatri.dk er kopibeskyttet