online-terapi-samtaleterapi-vivi-hinrichs-color

Få online psykoterapi og bliv i dine vante omgivelser

Få online psykoterapeut lige ved hånden, hvor du får tilsendt et link, som du kun skal klikke i

Online psykoterapi kan hjælpe, når vi kommer ud for en krise, oplever stress, har problemer i relationerne eller lignende. Vi kommer alle ud for kriser, hvor vi har brug for at tale med udeforstående, f.eks. en psykoterapeut. Min fornemmeste opgave er, at du i mødet med mig føler dig mødt med en stor empati, der hvor du er og med fokus på dine behov.

FÅ KLIK FRA ET ONLINE FORLØB:                                                                      Det er super nemt også for dig der ikke er van til at begå dig med en pc. Smid en mail adresse til mig på sms eller mail og jeg tjekker ud med tider der kan passe dig og mig,- og så får du en mail med et link i som du bare skal klikke på og så er du i et online psykoterapeutisk samtaleforløb. Læs mere om priser øverste oppe under priser. 

Alle mennesker har essentielle behov og smerter. Bag den smerte er der en essentiel længsel efter et behov for at blive anerkendt. 

 

I online psykoterapi vil jeg støtte og udfordre dig igennem en personlige udviklingsrejse. Du opnår en større bevidsthed, indre ro, selvkærlighed og en forbedret trivsel med forhøjet livskvalitet og livsglæde.

Sammen ser vi nærmere på, hvilken fortælling du har med dig i bagagen. I den fortælling finder vi nogle ressourcer, værdier og overbevisninger der kan styrke dig, således at der sker en udvikling og at du hermed får en alternativ identitetsforståelse, der styrker dig og dit fremtidige liv.

 

Terapi med fleksible muligheder
– så godt som tilgængelig for dig,       når det passer dig allerbedst

online-terapi-terapeut-aarhus-vivi-hinrichs

          Få psykoterapeutiske samtaler,         som du kan passe ind i din hverdag,     – uden alt for megen besvær

 

Få en professionel livslinje, lige meget hvor du er i Danmark eller i verden. 

Lad os afdække dine problemer og finde dine potentialer. Med en tryg støtte gennem en psykoterapeutisk tilgang finder du ud af, hvordan du håndterer de ting, du står midt i, og kommer videre i den retning, som du ønsker. Det er også muligt forskellige steder på sitet at lave en terapeut booking, dette ved at klikke på knappen.

Bestilling til  online terapi samme dag. Hver opmærksom på at det godtages først når jeg har accepteret dette. Send mig gerne en sms, som jeg så svare på. 

 

Psykoterapi via et online samtaleforløb 

I online terapi benytter jeg præcis samme terapeutiske metode, som hvis du sad i klinikken. Min erfaring er, at online terapi virker lige så godt som terapi i klinikken. I nogle få tilfælde endda bedre, fordi det skaber et meget tæt og uforstyrret rum.

Du vælger efter hvad der er mest praktisk for dig, f.eks. hvis du/I er ude at rejse, har små børn eller bor langt fra Aarhus.

Online terapi til rådig i hele verden 

Let og praktisk. Du kan naturligvis befinde dig ethvert sted i verden – bare du har en rimelig internetforbindelse og en computer med webcam, en telefon eller iPad/tablet. Jeg benytter som regel af et link jeg sender til dig og som du bare skal klikke i. Få terapi til en god pris – læs her.

Hvis du får en akut tid, kan du betale med Mobilpay (Visakort eller Mastercard) og sessionen kan starte med det samme (hvis du får en tid med lidt længere varsel, kan du lave en bankoverførsel).

                   Din terapeut finder du online                ved at få tilsendt et link du kun skal klikke i

Har du brug for terapi til at få luft for dine følelser i en samtale, hvor du ikke bliver bedømt, vurderet og kritiseret?

  • Ønsker du at få en terapeut, som lytter til dig med ligeværdig menneskelig respekt, og som kigger dig i øjnene for at se, hvem du egentlig er?
  • Vil du gerne have kompetent støtte og vejledning, som rent faktisk hjælper dig i den retning, du har brug for at gå lige nu?
  • Ønsker du at bruge mere energi på selve samtalen og din udvikling – og mindre energi på alt det praktiske? Leder du efter en fleksibel løsning med Google meet eller Skype terapi, som er lige ved hånden?

Jeg vil sikrer en god ramme, så du kan være tryg. En samtale om præcis det, du har på hjertet. Uanset hvad du har på sinde, så møder jeg dig med respekt og medmenneskelighed.

 

Terapi er tilgængelig
– hvor det passer dig allerbedst

psykoterapeut-aarhus-terapi-online-psykoterapi-kandidat-pædagogisk-psykologi-vivi-hinrichs

Jeg har en solid erfaring i psykoterapeutiske problemstillinger og udviklende samtaler

  Få klik fra et online psykoterapi
se siden om priser her