23/01/2023

Online terapi til en god pris

by Vivi Hinrichs,

Få online psykoterapi lige meget hvor du er i hele verden

 

Onlineterapi til gode priser med fleksible tider, som passer ind i din hverdag.

Du er få klik fra et online terapiforløb med fleksible tider og til gode priser. Du får tilsendt et link som du bare skal klikke i og vi ses online.  Online terapi er en hjælp når du vil og hvor du er. Du kan få en tid indenfor 24 timer. Tilbyder terapi via internet og telefon. Læs mere om priser her. 

Gratis telefonisk/online forsamtale

 

Online terapi forløb

Tilbyder en solid erfaring med succesfuld online psykoterapi. Det er både individuelt, familieterapi eller parterapi. Jeg tilbyder fleksible tider hvor du også kan få en tid indenfor 24 timer. Du vil opleve, at det ligesom er at have en psykoterapeut/livslinje lige ved hånden. Læs mere on online terapi her 

DU ER FÅ KLIK FRA ET ONLINE PSYKOTERAPEUTISK FORLØB                   

Det er super nemt for dig at få et online psykoterapi forløb, der måske ikke er vant til at begå dig med en pc eller på nettet. Send din mail-adresse på sms eller mail, og jeg finder nogle tider, der kan passe både dig og mig. Du modtager en mail med et link, som du bare skal klikke på, og så er du i et online psykoterapeutisk samtaleforløb med mig. Læs mere om mig her

 

Der kan være mange årsager til, at du er følelsesmæssigt belastet.

Du kan være trist, ked af det, særlig udfordret, angst, deprimeret, indre uro, generel mistrivsel eller bøvl i relationerne. Du oplever, at det er svært at være dig.

 

Få online terapi til at opnå personlig udvikling.

Det kan være af helt menneskelige grunde hertil. Så er det godt at få en professionel at tale med, så du får støtte og hjælp til at se en vej ud af det kaos. Ved et online terapi forløb skabes der en balance og større indre ro og selv.

Online anvendes når det er besværligt at komme ud af hjemmet. Det kan være at du bor langt væk, eller er syg. Måske er du psykomotorisk besværet, studerer, eller måske er du i udlandet.

Det kan således være svært og nogle gange fysisk umuligt, at møde op til samtale i min praksis. Med et online terapi forløb undgår du transporttid til Aarhus og parkering, samtidig med at du befinder dig i hjemmevante omgivelser.

Få online terapi med fleksible tider læs her og til gode priser, læs mere her. 
Se videre under priser, hvor der også er hensynsfulde priser.

Online psykoterapi er en fleksibel løsning, og kan være lige så godt, som ansigt-til-ansigt samtaler,  som mange kan gøre brug af, f.eks. når man oplever en ubalance, trist og ked af det og eller er i en livskrise.

 

Online terapi i Danmark og fra hele verden.

Det gælder fra hele Danmark, Sjælland, København, Fyn,  Odense, Jylland, Sønderjylland, Vestjylland , Esbjerg, Herning, Nordjylland, Aalborg mv. Derudover har jeg forløb fra udlandet. Det være sig Hongkong, Filippinerne, USA, Egypten, England, Europa, Tyskland, Norden, Grønland, Sverige, Færøerne, Island, Norge m.fl.

Send en mail eller sms for at få en kort for-samtale eller send din mail adresse, så jeg kan tilbyde dig et ONLINE PSYKOTERAPEUTISK FORLØB.

online-psykoterapi-god-pris-fleksible-tider

Søg i blogindlægget

Sociale medier

Kontakt mig

Se andre indlæg

Relationen mellem Voksne Børn og deres Forældre

Relationen mellem Voksne Børn og deres Forældre

Forældre-Voksen Barn Relationer
Forældreskab begynder ikke og slutter ikke ved barndommen. Det er en livslang proces, der udvikler sig, når børnene bliver voksne og træder ind i deres eget selvstændige liv. Den følelsesmæssige forbindelse, der blev opbygget gennem opvæksten, får nu brug for en ny form for nærvær, der tillader voksen børn at udforske deres egne stier.

error: Indeholdet på www.psykologipsykiatri.dk er kopibeskyttet