Blogindlæg

Når barndommens spor blander sig i nutidige relationer

Når barndommens spor blander sig i nutidige relationer

Er det svært at være dig? Følelser, du igen og igen overvældes af uden, at du rigtig forstår det.
Relationer, der igen og igen volder problemer, Alle ønsker at høre til i fælleskabet. Vi får livet givet af vores forældre og skal finde balance,

læs mere
Online psykoterapi der gør en forskel

Online psykoterapi der gør en forskel

Online psykoterapi kan fås i hele verden. er med en solid erfaring i online psykoterapeutisk forløb. Det vil sige at du har en psykoterapeut som en livlinje lige ved hånden. Online psykoterapi har jeg stor succes med og det være sig både individuelt som familieterapi eller parterapi. Jeg kan tilbyde fleksible tider indenfor 24 timer, og du vil opleve, at det er ligesom at have en psykoterapeut/livslinje lige ved hånden. Medierne skriver at siden coronaen i samfundet har folk taget online forløb til sig.

læs mere
Lær at tro på dig selv, så du ikke bliver et offer!

Lær at tro på dig selv, så du ikke bliver et offer!

Dysfunktionel familie med nedgørelse, grænseproblematikker, skyld og skam som en værens tilstand. Hvor det er svært at være dig. Lær i terapien at sætte sunde grænser, få selvværd, strategier, styrke din integritet, healing af indre barn og få adskilt det usunde fra det sunde. Find ind til din indre kerne og stå fast.

læs mere
Skyld, skam og forkertshedsfølelse lever indeni én

Skyld, skam og forkertshedsfølelse lever indeni én

Mange voksne kommer i terapi hos mig, fordi de har det rigtig dårligt i deres familie. Det kan være i forhold til deres forældre og eller søskende. De har gået i årtier med følelsen af at ikke være en del af fællesskabet. En prudelknabe, det sorte får og med følelser af skyld, skam og forkerthed. Alle i den dysfunktionelle familie skal forblive i deres roller, og man skal ikke skille sig ud. Nogle er ligefrem deprimeret og oplever sig fastlåste og lider afmagt. Skyld, skam og forkertshedsfølelse lever videre som voksen indeni én.

læs mere
Bøvler du med ADHD, ADD, – autisme ?

Bøvler du med ADHD, ADD, – autisme ?

Du er ikke alene eller forkert
Mange mennesker såvel voksne, unge og børn bøvler i deres liv med deres selvværd og nedsat livskvalitet, fordi de enten ikke har fået diagnosen vedr. ADHD eller ADD (autisme, eller andre personlighedsforstyrrelser)
Få rettidigt hjælp til forbedret velvære og livskvalitet. Det er alle pengene værd og du får et langt bedre liv. I min psykoterapeutiske praksis hjælper jeg mange mennesker såvel børn, unge som voksne herunder familiemedlemmer med at forstå, hvad det vil sige at have en nedsat funktion med fx ADD, ADHD, eller autisme mv.

læs mere
At vokse op i en dysfunktionel familie giver ar i sjælen

At vokse op i en dysfunktionel familie giver ar i sjælen

Oplever du at det er svært at være dig? Så har du måske været i dysfunktionelle relationer.

Det kan også være svært at erkende fordi det kan være at man har kunnet klare sig rimeligt i denne familie.                                                                                                                                                                       
Det kan være at det ydre var ok, at man selv har svært ved at gennemskue de hæmmende handle mønstrer som sker.
Få effektive strategier til at få de effekter minimeret og til at få et større selvværd

læs mere

WORKSHOP i Aarhus: Brænder du for at skabe en forandring?

Bøvler du med nogle ting i livet som kan være svært for dig at få has på.
Med familieopstilling kan du slippe fortidens skygger. Familieopstillingen er egnet til mange forskellige problemstillinger, Familieopstilling foregår i en gruppe, hvor man på skift får en opstilling og er repræsentant i de andres. Når man får en opstilling på, så ser man via repræsentanterne sit tema udspille sig, og det har en stor helende effekt at se det uden for sig selv, og vi afdækker roden til problemet og heler den.

læs mere

SYSTEMISK FAMILIEOPSTILLING

Systemisk familieopstilling er unik måde at arbejde på med de underliggende symptomer på at vi mistrives.
Opstilling er en dybtvirkende måde at forløse smertefulde tilstande, som vi uden at vide det, har arvet fra vores slægt. Traumer og smerte nedarves gennem generationer indtil nogen anerkender dem og forløser dem.

læs mere
Er du vokset ud af familien?

Er du vokset ud af familien?

Har du familieproblemer hvor du mistrives? Har du en indre uro, kronisk stress tilstand og gråd? Alle mennesker render ind i følelsesmæssige problemer i løbet af livet. Mange kommer netop til mig for at få hjælp til at løse de problemer. Det kan du få hjælp til at få bearbejdet og finde styrke til at stå op for dig selv.

læs mere
OPLEVER DU DIG ENSOM?

OPLEVER DU DIG ENSOM?

Ensomhed kan være svært at være alene med. Det kan give en massive tankemylder eller hæmmende overlevelsesstrategier. Derfor er det vigtigt at få talt om det, få et nyt blik på de vilkår du står i og bliv inspireret til hvordan du kan komme videre. Højtider som julen kan særligt give en følelses af at være ensom. Du kan få en telefonisk samtale til en god pris, der kan hjælpe dig,- der hvor det gør mest ondt.

læs mere