individuel terapi vivi hinrichs

 Få psykoterapi i trygge rammer i Århus til at skabe en udvikling

Sæt dit potentiale fri

Alle mennesker oplever livet igennem en krise, traumer og eller chok. Vi kommer ud for store hændelser der røster os, vi oplever sorg, vi bliver til tider overbelastet af egne og andres forventninger, vi bliver presset, vi oplever stress. Listen kunne blive ved, for det moderne samfund vi alle har været med til at udforme og skabe, kan til tider være en hæmsko for os mennesker. Vores oplevelser er af forskellig karakter og belastningsgrad, men ens for alle er, at det kan være nødvendigt, at få hjælp til at bearbejde vores oplevelser.

At gå i terapi er første skridt til at få det bedre. Man lærer sig selv bedre at kende. Hvordan reagerer man og hvorfor reagerer man som man gør? Hvad føler man og hvorfor føler man præcis det? Når man lærer sine mønstre og følelser at kende, bliver man i højere grad bevidst om dem og dermed er det nemmere at bearbejde dem og man kan i højere grad ændre retning i livet – i stedet for at være passager, bliver man pilot på sit eget liv. Hvordan beroliger du dig selv? og hvordan skabes der en udvikling?

Individuel psykoterapi er baseret på respekt for dig og dine valg. Som professionel lægger jeg stor vægt på at finde ressourcer og handlemuligheder til den forandringsproces, der sættes i gang i terapien. Det handler om, at finde de ressourcer, som kan støtte op om dig og få dig til at vokse. Det er en proces, hvor du skal lære dig selv at kende og hvor du vil vokse sammen med dig selv.

Psykoterapi kan forbedre din livsglæde

Jeg støtter dig igennem din personlige udviklingsrejse, så du opnår en større bevidsthed, indre ro, selvkærlighed og en forbedret trivsel med forhøjet livskvalitet og livsglæde.

Lad os afdække dine problemer og finde dine potentialer. Med en tryg støtte gennem en psykoterapeutisk tilgang finder du ud af, hvordan du håndterer de ting, du står midt i og kommer videre i den retning, som du ønsker.

I udviklingsprocessen fortæller jeg dig om, hvilke muligheder vi kan vælge at sætte fokus på. Det vil sige, at du gennem samtalen er medbestemmende til, hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det, så fokus og læring er tydelig igennem forløbet.

krise-terapi-psykologi-psykoterapi-problemer-vivi-hinrichs-aarhus

  Få en tid indenfor 24 timer 

  – dag, aften eller weekend

I al respekt forklarer jeg, om de strategier der doseres, og hvad de kan i forhold til at skabe en udvikling.

Jeg tilbyder terapi indenfor alle problematikker, såvel individuelle samtaler som par-, gruppe og familieterapi. Jeg kender endvidere en del til kulturelle forskelle og har arbejdet indenfor feltet med de problematikker, man kan stå i, når flere kulturer skal forenes.  Jeg har ligeledes specialviden og erfaring indenfor krise, sorg, angst, stress, lavt selvværd, ensomhed, ADHD / ADD og autismespektrum forstyrrelse.

Alle mennesker har essentielle behov og smerter. Bag den smerte, er der en længsel og et behov for at blive forstået og anerkendt

Hvorfor psykoterapi?

At gå i psykoterapi kan give dig en mulighed for, sammen med en professionel samtalepartner, at få et overblik over din situation.

Psykoterapi kan hjælpe dig gennem livets vanskelige perioder og finde en vej til at komme videre, når livet gør ondt og synes meningsløst.

Det kan give dig muligheden for at opnå en ny forståelse af din egen situation. Der er ikke noget rigtigt eller forkert i forhold til at tænke eller føle.

Du opnår en større forståelse af din situation, får mulighed for at finde indre ro, sætte grænser, finde mod og styrke, finde frie veje, styrke dit selvværd mm.

Vi ser i samarbejde nærmere på dine oplevelser, tanker, mindset, overbevisninger, ressourcer og dine behov.

Alt efter din problemstilling skabes der en personlig udvikling. Psykoterapi kan skabe en forandring.

Psykoterapi (online) Århus: på Storetorv 9 i hjertet af Aarhus City.

Større velvære, indre ro og øget trivsel

Lever du ikke det liv, du ønsker? Få terapeutisk hjælp til at ændre dette.

Når du er ked af det, vred, trist, frustreret og oplever håbløshed, er det et udtryk for, at der er noget, der ikke er som det skal være, og som du ikke accepterer.

Bag psykologisk smerte er der en essentiel løsning

I vores smerte er der en længsel efter en bestemt følelse; accept, fred, nærvær, kærlighed, frihed.

Der er mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og som forringer deres livskvalitet.

Det kan være konflikter i deres relationer eller parforhold, angst, tankemylder, depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning.
Det kan også være en traumatisk oplevelse, der fylder eller man kan befinde sig i en krise.
Årsagerne til, at man har brug for hjælp til at komme videre i livet, er mangesidede og det vigtigste er, at man får præcis den hjælp, der passer til ens person og behov.

Psykoterapi kan skabe nye muligheder

Hvad er psykoterapi? Det handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder med professionel hjælp. Mennesket kan med denne hjælp finde en udviklende vej, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Min erfaring er, at det ofte er gennem samtale, at vi sammen finder frem til løsninger eller nye veje at gå.

Gennem psykoterapien giver jeg dig en større klarhed over, hvordan der er sammenhæng mellem tingene. Du finder frem til, hvad der er vigtigt for dig og hvilken retning, du ønsker dit liv skal tage.

Hvis du er usikker på, hvad samtaleterapi indebærer, og hvordan det kan foregå, er du velkommen til at kontakte mig og få svar på dine spørgsmål.

Telefon: 28 94 71 00    Adresse: Storetorv 9 i hjertet af Aarhus C

Varigheden af terapien varierer alt efter, hvilke problemstillinger du kommer med, og hvad du ønsker. Nogle har kun brug for nogle få samtaler, mens andre har brug for et længere forløb. De fleste bruger mellem fem og ti samtaler.

aarhus-depression-kort-ventetid-billig

  Psykoterapi i Århus

Få en tid indenfor 24 timer 

  – dag, aften eller weekend

Bliv mødt med empati og rummelighed

Mange spørger, om de skal vælge en psykolog eller psykoterapeut, når der opstår behov for professionel støtte til at bearbejde et problem. Alle kan noget forskelligt, også psykologer imellem og psykoterapeuter imellem.

Jeg tilbyder dig en systemisk, integrativ socialpsykologisk, kropsorienteret psykoterapi, metapsykologisk og kognitiv terapi. Læs mere herom på profil siden

Lidt om et forløb hos mig:

–  Jeg mener, min opgave er at være nysgerrig og spørgende.

–  Du er ekspert i dit liv – så du ved, hvad du har oplevet. Dine fortællinger er netop vigtige for at kunne skabe en god udvikling.

–  Jeg skaber et rum, der giver mulighed for, at du kan udfolde din viden.

– Jeg udfordrer og understøtter dig, så du skaber en ny forståelse og dermed nye sammenhænge.

Psykoterapi kan også bookes online.                                                                Læs mere herom og se også siden med priser.

Genkender du udfordringerne?

 • Sidder du fast i livet?
 • Er du udfordret i dine relationer?
 • Har du ærgelig konflikter?
 • Har du indre konflikter?
 • Bøvler du med tankemylder?
 • Er du bange for at være dig?
 • Er du ensom?
 • Har du svært ved at være nærværende?
 • Er du ofte meget ked af det?
 • Har du søvnbesvær?
 • Oplever du dig svigtet?
 • Er du ked af det og trist?
 • Er du i krise, chok eller i sorg?
 • Opleve du at din bevægelighed begrænset?
 • Ønsker du en god støtte til at skabe en forandring?

Depression

depression-terapi-aarhus-god- pris-fleksible-tider

Akut krise og sorg

aarhus-depression-psykolog-godpris-fleksible-tider.1.jpg

Stress

stress-terapi-aarhus-billig-psykolog-fleksible-tider.jpg