17/03/2021

FÅ EN PSYKOTERAPEUT ONLINE ELLER I AARHUS

by Vivi Hinrichs,

Psykoterapi er lige fra en personlig udvikling med krise, sorg, depression, selvværd, stress, og ensomhed. Har en del erfaring i parforholds-problematikker og udvikling. Mistrivsel i de sociale relationer med konflikter; arbejde, venner og familie til angst relaterede problematikker som f.eks. panik angst eller generaliseret angst. Det kan også være menensker med flerkulturel baggrund, der står med problematikker. Endvidere har jeg stor erfaring med at hjælpe mennekser med diagnoser som ADD, ADHD Og autisme.

Udøvende terapeut i Aarhus eller online

Jeg er psykoterapeut og min faglighed bunder i mange års teoretiske uddannelser og professionel praktisk erfaring med mennesker, såvel gennem et pædagogisk psykologisk behandlingsarbejde på institutioner samt via min terapeutiske praksis.

Udover at jeg er psykoterapeut og har studeret psykologi i mange år, har jeg også en solid erfaring i det professionelle arbejde med alle mulige forskellige slags mennesker med mulitiple problemer og udfordringer. Jeg ynder at møde dig, der hvor du er og skaber støtte og en udvikling der gør en forskel.

Individuelterapi, parterapi samt familie- og gruppeforløb

Jeg tilbyder psykoterapi til emner som; mistrivsel i de sociale relationer; parforholdsproblematikker, venner, arbejdsliv, familieliv og udvikling.

Jeg har en del par der kommer til parterapi eller familieterapi. Der søger jeg at skabe jer en tryg ramme og passer på jer igennem hele forløbet. Dernæst søger jeg at skabe en sund og givende udvikling for jer.

Jeg har psykoterapeutisk erfaring i relationelle konflikter, parterapi eller familie, børn og unge terapeutiske samtaler mv.

 

parterapi-konflikter-konflikthåndtering-kommunikation

Styrk parforholdet – genfind kærligheden og nærværet

Styrk parforholdet gennem en bevidstgørelse og kommunikative strategier og genfind kærligheden og nærværet.

Mange par der kommer til mig i “parterapi til gode priser i Aarhus eller online”, kan ikke længere se sig ud af de uoverensstemmelser og konflikter der opstår. Det har stået på i en tid og måske ligefrem også eskaleret.

Når man i et parforhold bliver såret og eller oplever konflikter hvor kommunikationen brister. Det der sker er, at vores sanseveje ( se, høre osv) skruer ned eller forvrænger som et negativt filter. Det gør at man ikke længere ser den anden som før, eller hører klart, da man er blevet for forudindtaget.

Min fornemste opgave er, at skabe tryghed og støtte jer på rejsen gennem parterapien. Uanset hvad I kommer med, så hjælper jeg jer i den forandringsproces, du ønsker. Det er aldrig for sent at udvikle sig/jer og skabe forandring.

Få kvalificeret hjælp til at finde tilbage til kærligheden

Mange par der kommer til “parterapi giver udtryk for, at de var bange for at blive gjort til syndebuk, altså være den skyldige i konflikterne.  Min tilgang er af en helt anden, for det forholder sig bare slet ikke sådant. Der ikke bare en der er skyldig.

I parterapien gør jeg meget ud af at det handler om at finde frem til, hvordan I igen kan fungere godt sammen, så samarbejdet optimeres. Der kan forebygge konflikter og skabe en god stemning, så kærligheden vender tilbage i forholdet. Så begge parter igen kan trives med tryghed og anderkendelse.

Psykoterapi

Psykoterapi er viden om tankeprocesser, og hvordan kroppen og følelser spiller sammen. Kan nævne temaer som traumer, angst relaterede problematikker; præstationsangst, fobi, panikanfald, social angst, generelle angst.  Men også krise, chok,  stress, sorg, selvværd, depression, misbrug og mistrivsel i det hele taget. Diagnoser som f.eks. ADHD /ADD eller autisme eller andre personlighedsforstyrrelser.

Jeg har solid erfaring med at yde støtte og udvikling til mennesker med multiple personlige problematikker, hæmmende overbevisninger og komplicerede samspilsmønstre. Som psykoterapeut ligger det mig stærkt på sinde, at støtte dig på en tryg og nærværende måde, så du kan udvikle dig og komme i trivsel.

 

Udforsk Fascinerende Emner i Mine Blogs, herunder..

Dyk ned i en verden af indsigt og selvudvikling gennem mine blogs, hvor jeg deler dybdegående information om en række spændende emner. Ét af de centrale fokusområder er psykoterapi, hvor jeg udforsker og deler viden om veje til øget mental velvære. Udforsk mine blogs for:

Dybdegående artikler om psykoterapeutiske metoder
Inspiration til selvudvikling og personlig vækst
Praktiske redskaber til at håndtere udfordringer i hverdagen

Tag dig tid til at læse og reflektere, og lad dig inspirere til at skabe positiv forandring i dit liv

Der er mange spændende emner på selve hjemmesiden  www.psykologipsykiatri.dk

Læs også om spændende temaer og problematikker på hjemmesiden. 

 

Kontaktinformation:

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at kontakte mig, er du velkommen til at benytte følgende kontaktmuligheder:

Jeg tilbyder også en gratis telefonisk forsamtale, hvor vi kan drøfte dine behov og muligheder.

 

Arbejdstider:

Mine arbejdstider er yderst fleksible og inkluderer muligheder for aftaler i løbet af dagen, aftenen og i weekenderne. Jeg bestræber mig på at minimere ventetiden for mine klienter, så du kan forvente hurtig hjælp.

 

Priser og Yderligere Information:

For information om priser og mere om mig, kan du finde detaljer på følgende sider:

 

Jeg ser frem til at hjælpe dig, og er tilgængelig for at besvare dine spørgsmål og planlægge en samtale. Kontakt

 

Vivi Hinrichs

Få en GRATIS telefonisk forsamtale!

Introduktion til terapisession

  • Klarhed over dine udfordringer
  • Individuelle anbefalinger om næste skridt
  • Mulighed for at stille spørgsmål og få svar
  • Afklaring af kemien mellem dig og mig som terapeut

 

Book din gratis forsamtale nu og tag det første skridt mod bedre trivsel.

Vi har sendt dig en mail hvor du kan se hvordan du skal bestille din gratis forsamtale