Jeg er psykoterapeut og min faglighed bunder i mange års teoretiske uddannelser og professionel praktisk erfaring med mennesker, såvel gennem et pædagogisk psykologisk behandlingsarbejde på institutioner samt via min terapeutiske praksis.

Udover at jeg er psykoterapeut og har studeret psykologi i mange år, har jeg også en solid erfaring i det professionelle arbejde med alle mulige forskellige slags mennesker med mulitiple problemer og udfordringer. Jeg ynder at møde dig, der hvor du er og skaber støtte og en udvikling der gør en forskel.

Psykoterapi er mangesidig

Psykoterapi er lige fra en personlig udvikling med krise, sorg, depression, selvværd, stress, og ensomhed. Har en del erfaring i parforholds-problematikker og udvikling. Mistrivsel i de sociale relationer med konflikter; arbejde, venner og familie til angst relaterede problematikker som f.eks. panik angst eller generaliseret angst. Det kan også være menensker med flerkulturel baggrund, der står med problematikker. Endvidere har jeg stor erfaring med at hjælpe mennekser med diagnoser som ADD, ADHD Og autisme.

Individuelterapi, parterapi samt familie- og gruppeforløb

Jeg tilbyder psykoterapi til emner som; mistrivsel i de sociale relationer; parforholdsproblematikker, venner, arbejdsliv, familieliv og udvikling.

Jeg har psykoterapeutisk erfaring i relationelle konflikter, parterapi eller familie, børn og unge terapeutiske samtaler mv.

Psykoterapi er viden om tankeprocesser, og hvordan kroppen og følelser spiller sammen. Kan nævne temaer som traumer, angst relaterede problematikker; præstationsangst, fobi, panikanfald, social angst, generelle angst.  Men også krise, chok,  stress, sorg, selvværd, depression, misbrug og mistrivsel i det hele taget. Diagnoser som f.eks. ADHD /ADD eller autisme eller andre personlighedsforstyrrelser.

Jeg har solid erfaring med at yde støtte og udvikling til mennesker med multiple personlige problematikker, hæmmende overbevisninger og komplicerede samspilsmønstre. Som psykoterapeut ligger det mig stærkt på sinde, at støtte dig på en tryg og nærværende måde, så du kan udvikle dig og komme i trivsel.

Læs mere om psykoterapi her.

Jeg har gode priser – alle har ret til støtte og hjælp!