Jeg tilbyder en solid erfaring i online psykoterapeutisk forløb.

 

Online psykoterapi har jeg stor succes med og det være sig både individuelt som familieterapi eller parterapi. Jeg kan tilbyde fleksible tider indenfor 24 timer, og du vil opleve, at det er ligesom at have en psykoterapeut/livslinje lige ved hånden. Online session skaber nærvær og selvudvikling.

FÅ KLIK FRA ET ONLINE PSYKOTERAPEUTISK FORLØB:                                                                                                        Du er kun lige en håndsrækning væk fra en psykoterapeutisk livlinje.                                                                            Det er super nemt også for dig der ikke er van til at begå dig med en pc eller på nettet. Smid en mail adresse til mig på sms eller mail og jeg tjekker ud med tider der kan passe dig og mig,- og så får du en mail med et link i som du bare skal klikke på og så er du i et online psykoterapeutisk samtaleforløb med mig.

Er det af forskellige årsager svært at være dig/jer, så du/i f.eks. er følelsesmæssigt belastet?  Trist, ked af det, særlig udfordret, angst, deprimeret, indre uro, generel mistrivsel eller bøvl i relationerne. Så du oplever, at det er svært at være dig kan være af mange grunde og er rent menneskeligt at opleve.

Online forløb kan anvendes i tilfælde hvor det kan være svært eller besværet at komme ud af hjemmet, eller det kan være du bor for langt væk, måske er du psykomotorisk besværet, studerer eller arbejder du i udlandet.

Det giver en fleksibilitet at vælge online psykoterapi, som mange kan have brug for, når der er en livskrise eller livskrise eller ubalance i ens liv. I særlige situationer kan det være svært og nogle gange fysisk umuligt, at møde op til samtale i min praksis. Det er nemt at anvende og du er fri af transporttid samtidig med at du befinder dig i trygge og kendte omgivelser. Hvor du med professionel hjælp og støtte til at opnå en personlig udvikling med en balance og større indre ro og selvværd. Du vil opleve at du har en livslinje lige ved hånden.

Et online terapi forløb er lige så god, som ved samtaler ansigt-til-ansigt. Andre ønsker at gøre brug af begge dele, så de både har samtaler her ansigt-til-ansigt og online, mens andre ønsker/eller er nødt til at anvende det ene frem for det andet, såfremt man ikke geografisk er for langt fra Aarhus.

Min erfaring med online forløb er fra hele Danmark, lige fra Sjælland og København til Fyn f.eks. Odense til Jylland med byer såvel fra Sønderjylland til Vestjylland f.eks. Esbjerg eller Herning og videre til Nordjylland f.eks. Aalborg. Derudover har jeg forløb fra udlandet såvel Hongkong, Filippinerne, USA, Egypten, England eller lande i Europa f.eks. Tyskland eller Norden f.eks. med Grønland, Sverige, Færøerne, Island eller Norge.

Up to date – skrives der nu i medierne, at ifølge chef for koncept- og sundhedsudvikling i Danica Pension Camilla Thind Sunesen havde mange før coronapandemien den opfattelse, at online terapi ville skabe distance, fordi man ikke kunne mærke hinanden online. Men under corona blev dette modbevist.

Nye data fra pensionsselskabet viser, at andelen af online psykologhjælp for første gang overgår andelen af fysisk psykologhjælp. I starten af 2022 udgør andelen af online psykologhjælp for første gang halvdelen af al psykologhjælp og tendensen fortsætter.

En af årsagerne til, at flere søger hjælp online, kan være, at det for mange er nemmere rent logistisk at afholde en konsultation online, fordi de sparer transporttid.

Samtidig kan de være i gang med samtalen inden for kort tid på et fleksibelt tidspunkt af døgnet. mennesker med social angst og PTSD kan have mere gavn af at sidde derhjemme foran en skærm, fordi de ikke skal ud blandt andre mennesker for at komme hen til psykologen. Det kan i sig selv skabe svære følelser.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, men har hensynsfulde priser. Se siden med priser. Til sammenligning kan der til gengæld være over 12 måneders ventetid på en psykolog, hvis man bliver henvist gennem det offentlige system.

Har man adgang til en online sundhedspakke, er det også en mulighed at få psykoterapi med dette.

Skriv endelig for at få yderligere informationer info@psykologipsykiatri.dk

Kontakt Tlf. 0045 28947100