26/05/2022

ONLINE PSYKOTERAPI DER GØR EN FORSKEL

by Vivi Hinrichs,

Tilbyder en solid erfaring i online psykoterapeutisk forløb.

Online psykoterapi har jeg stor succes med, og det være sig både individuelt som familieterapi eller parterapi.

Jeg kan tilbyde fleksible tider indenfor 24 timer, og du vil opleve, at det er ligesom at have en psykoterapeut/ livslinje lige ved hånden. Online session skaber nærvær og selvudvikling.

Med en solid erfaring inden for online psykoterapeutiske forløb tilbyder jeg individuel terapi, familieterapi og parterapi med stor succes. Mine online sessioner skaber nærvær og mulighed for selvudvikling, og jeg kan tilbyde fleksible tider inden for 24 timer, så det er ligesom at have en psykoterapeut og livslinje lige ved hånden.

Online psykoterapi er nemt og tilgængeligt, selv for dem, der ikke er vant til at begå sig på nettet. For at starte et forløb skal du blot sende mig din mailadresse via SMS eller e-mail, og jeg vil tjekke efter tider, der passer både dig og mig. Herefter modtager du en mail med et link, som du blot skal klikke på for at deltage i en online psykoterapeutisk samtale med mig. Læs mere om gratis forsamtale her.

 

FÅ KLIK FRA ET ONLINE PSYKOTERAPEUTISK FORLØB:                                                                           

Online forløb er en ideel løsning, hvis det af forskellige årsager er vanskeligt eller besværligt at møde op personligt. Det kan være, at du har svært ved at forlade hjemmet, bor for langt væk, har psykomotoriske udfordringer, studerer eller arbejder i udlandet.                    

Du er kun lige en håndsrækning væk fra en psykoterapeutisk livlinje.

Det er super nemt også for dig der ikke er van til at begå dig med en pc eller på nettet.

1. Smid en mailadresse til mig på sms eller mail og jeg tjekker ud med tider der kan passe dig og mig.

2.  Du får tilsendt en mail med et link i, som du bare skal klikke på, og så er du i et online psykoterapeutisk samtaleforløb med mig.

 

Hvorfor online psykoterapi?

Er det af forskellige årsager svært at være dig/jer, så du/i f.eks. er følelsesmæssigt belastet?  Trist, ked af det, særlig udfordret, angst, deprimeret, indre uro, generel mistrivsel eller bøvl i relationerne. Så du oplever, at det er svært at være dig kan være af mange grunde og er rent menneskeligt at opleve.

Online forløb kan anvendes i tilfælde hvor det kan være svært eller besværet at komme ud af hjemmet, eller det kan være du bor for langt væk, måske er du psykomotorisk besværet, studerer eller arbejder du i udlandet.

Jeg har erfaring med online forløb fra hele Danmark og også fra udlandet, hvor jeg både taler dansk og engelsk. Uanset om du bor i udlandet eller i forskellige dele af Danmark, kan du have glæde af online psykoterapi, da det giver fleksibilitet og let adgang til professionel hjælp og støtte, når du har brug for det.

Online psykoterapi

Online psykoterapi

Det giver en fleksibilitet at vælge online psykoterapi, som mange kan have brug for, når der er en livskrise eller livskrise eller ubalance i ens liv.

I særlige situationer kan det være svært og nogle gange fysisk umuligt, at møde op til samtale i min praksis. ‘

Det er nemt at anvende, og du er fri af transporttid samtidig med at du befinder dig i trygge og kendte omgivelser. Hvor du med professionel hjælp og støtte kan opnå en personlig udvikling så du får en større indre ro og selvværd.

Et online terapi forløb er lige så god, som ved samtaler ansigt-til-ansigt.

Andre ønsker at gøre brug af begge dele, så de både har samtaler her ansigt-til-ansigt og online, mens andre ønsker/eller er nødt til at anvende det ene frem for det andet, såfremt man geografisk er for langt fra Aarhus.

Min erfaring med online forløb er fra hele Danmark.

Lige fra Sjælland og København til Fyn f.eks. Odense til Jylland med byer såvel fra Sønderjylland til Vestjylland f.eks. Esbjerg eller Herning og videre til Nordjylland f.eks. Aalborg.

Online psykoterapeutisk forløb i udlandet

Jeg taler både dansk og engelsk

Jeg har jævnlig et onlineforløb fra udlandet; Hongkong, Filippinerne, USA, Egypten, England eller lande i Europa f.eks. Tyskland eller Norden f.eks. med Grønland, Sverige, Færøerne, Island eller Norge.

Up to date – skrives der nu i medierne, at ifølge chef for koncept- og sundhedsudvikling i Danica Pension Camilla Thind Sunesen havde mange før coronapandemien den opfattelse, at online terapi ville skabe distance, fordi man ikke kunne mærke hinanden online. Men under corona blev dette modbevist.

Nye data fra pensionsselskabet viser, at andelen af online psykologhjælp for første gang overgår andelen af fysisk psykologhjælp. I starten af 2022 udgør andelen af online psykologhjælp for første gang halvdelen af al psykologhjælp og tendensen fortsætter.

Hvorfor online terapi?

En af årsagerne til, at flere søger hjælp online, kan være, at det for mange er nemmere rent logistisk at afholde en konsultation online, fordi de sparer transporttid.

Mange oplever, at online terapi er lige så effektivt som samtaler ansigt-til-ansigt, og nogle foretrækker endda at kombinere begge metoder for at opnå det bedste resultat. Online terapi kan være særligt gavnligt for mennesker med social angst eller PTSD, da de kan få hjælp uden at skulle forlade hjemmet og undgå eventuelle udfordrende følelser.

Samtidig kan de være i gang med samtalen inden for kort tid på et fleksibelt tidspunkt af døgnet. mennesker med social angst og PTSD kan have mere gavn af at sidde derhjemme foran en skærm, fordi de ikke skal ud blandt andre mennesker for at komme hen til psykologen. Det kan i sig selv skabe svære følelser.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, men har hensynsfulde priser. Se siden med priser. Mine priser er hensynsfulde, og selvom jeg ikke har en overenskomst med sygesikringen, tilbyder jeg en hurtig og tilgængelig løsning, hvor du ikke skal vente i måneder på en psykolog gennem det offentlige system.

Online psykoterapi har vundet popularitet, og jeg har set mange positive resultater hos mine klienter. Hvis du ønsker at lære mere om online terapi eller vil booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig via e-mail eller telefon. Jeg ser frem til at hjælpe dig på din vej mod personlig udvikling og større indre ro og selvværd. Til sammenligning kan der til gengæld være over 12 måneders ventetid på en psykolog, hvis man bliver henvist gennem det offentlige system.

Læs mere om online psykoterapi 

Har man adgang til en online sundhedspakke, er det også en mulighed at få psykoterapi med dette.

Skriv endelig for at få yderligere informationer info@psykologipsykiatri.dk

Kontakt Tlf. 0045 28947100

 

Udforsk Fascinerende Emner i Mine Blogs, herunder..

Dyk ned i en verden af indsigt og selvudvikling gennem mine blogs, hvor jeg deler dybdegående information om en række spændende emner. Ét af de centrale fokusområder er psykoterapi, hvor jeg udforsker og deler viden om veje til øget mental velvære. Udforsk mine blogs for:

Dybdegående artikler om psykoterapeutiske metoder
Inspiration til selvudvikling og personlig vækst
Praktiske redskaber til at håndtere udfordringer i hverdagen

Tag dig tid til at læse og reflektere, og lad dig inspirere til at skabe positiv forandring i dit liv.

 

Blogs…

F.eks. læs om online terapi

 

Der er mange spændende emner på selve hjemmesiden  www.psykologipsykiatri.dk

Læs også om spændende temaer og problematikker på hjemmesiden. læs om online terapi

Kontaktinformation:

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at kontakte mig, er du velkommen til at benytte følgende kontaktmuligheder:

Jeg tilbyder også en gratis telefonisk forsamtale, hvor vi kan drøfte dine behov og muligheder.

 

Arbejdstider:

Mine arbejdstider er yderst fleksible og inkluderer muligheder for aftaler i løbet af dagen, aftenen og i weekenderne. Jeg bestræber mig på at minimere ventetiden for mine klienter, så du kan forvente hurtig hjælp.

 

Priser og Yderligere Information:

For information om priser og mere om mig, kan du finde detaljer på følgende sider:

Jeg ser frem til at hjælpe dig, og er tilgængelig for at besvare dine spørgsmål og planlægge en samtale. Kontakt

Vivi Hinrichs

Få en GRATIS telefonisk forsamtale!

Introduktion til terapisession

  • Klarhed over dine udfordringer
  • Individuelle anbefalinger om næste skridt
  • Mulighed for at stille spørgsmål og få svar
  • Afklaring af kemien mellem dig og mig som terapeut

 

Book din gratis forsamtale nu og tag det første skridt mod bedre trivsel.

Vi har sendt dig en mail hvor du kan se hvordan du skal bestille din gratis forsamtale