01/05/2018

Parterapi til en god pris

by Vivi Hinrichs,

Mange mennesker får problemer i parforholdet

Få parterapi til en god pris. Der er mange årsager der kan medvirke til at I har dårlige stemninger og får afstand imellem jer. Når par kommer i krise og opsøger parterapeut, er det muligt at få parterapi til en god pris med fleksible tider. Ligesom man også kan få en tid inden 24 timer med fleksible tider. Læs mere her om priser

Følelser og det komplekse samspil 

Følelser er ikke er stationære og er ikke lige intense hver dag, men man kan opleve afmagt og ikke løse de ting der kan opstå i samspillet. Andre har svært ved at mærke sig selv og eller sætte ord på sine følelser. Ofte men ikke altid er det mest mænd der har svært ved det. Livet i sig selv er nuanceret og hermed også ens følelser til ens partner. Det vil sige at et forhold og følelser kan være komplekse.

 

I parterapien skabes der en tryghed 

Jeg sikre at der skabes en tryg ramme så I sammen kan udvikle jer. Lær at kommunikere bedre med parforholdsterapi, så I kan forstå hinanden og igen skabe den varme glød. Der er håb til at finde hinanden igen.  Jeg lærer jer nogle værktøjer, som I derfra skal tale ud fra. Dvs. at når vi har parterapi sikre jeg kommunikationsregler så vi får passet på jer hver især og jeres sårbarhed.

Er man blevet såret og ikke fået talt tilstrækkeligt om dette, eller formå at kommunikere konstruktivt i forholdet til at bevare den varme glød og respekt, kan man opleve det som om “snebolden ruller” Hvilket betyder, at man bliver mere og mere følelsesmæssigt ramt i forholdet uden at de sår bliver healet.

 

Parterapi til en god pris med fleksible tider

Parterapi handler også om at der er sket uenighed og forskellighed er uundgåelige størrelser i et godt og velfungerende parforhold. Det som skaber problemerne er, hvis kommunikationen falmer så misforståelser fylder og skaber uforløste følelser.

Få parterapi en tid til en god pris indenfor 24 timer. Det er ikke sundt at lade følelser ophobe i kroppen og ikke kommer ud. Når de opmagasineres og risikerer at udskilles som ukontrolleret vrede. Eller du mærker det som nedtrykthed og depressive toner i dit liv. Begge dele er med til at give dig problemer i parforholdet.

 

Konflikter trætter og kan blive uløselige 

Det er godt at få parterapi, for man kan over tid opleve sig ret drænet af energi og udmattet og får svære og svære ved at se fremskridt eller lys for enden af tunellen. Når man er havnet der eller inden da, er det tilrådeligt godt at få hjælp og støtte gennem parterapi. Så de negative kommunikative mønster brydes så den onde cirkel, ikke fortsætter og slider jer hver især op og selve forholdet med.

Få parterapi til en god prise med fleksible tider. For det kan lade sig gøre at genfinde kærligheden og redde forholdet, hvis man samarbejder om at bryde den hæmmende cirkel. Og dermed give mulighed for at få et rigere og nærværende forhold. Læs mere om parterapi her 

 

Den psykologiske værktøjskasse

I parterapien til en god pris i Aarhus eller online får I nogle effektive strategier, som I skal anvende og øve jer på. Således at vi får optimeret jeres kommunikation og dermed får den gode energi og relation tilbage. Så i både kommer til at lærer jer selv bedre at kende, men også din partner.

Det bliver en effektiv læringsrejse for jer. I vil komme til at lærer jeres partner langt bedre at kende. Dermed skabe bedre mulighed for kærligheden og parforholdet. Læs mere herom på siden om parforhold på min hjemmeside her. 

Få en tid indenfor 24 timer – kun 900 kr. pr session af 90 minutter

Søg i blogindlægget

Sociale medier

Kontakt mig

Se andre indlæg

Relationen mellem Voksne Børn og deres Forældre

Relationen mellem Voksne Børn og deres Forældre

Forældre-Voksen Barn Relationer
Forældreskab begynder ikke og slutter ikke ved barndommen. Det er en livslang proces, der udvikler sig, når børnene bliver voksne og træder ind i deres eget selvstændige liv. Den følelsesmæssige forbindelse, der blev opbygget gennem opvæksten, får nu brug for en ny form for nærvær, der tillader voksen børn at udforske deres egne stier.

error: Indeholdet på www.psykologipsykiatri.dk er kopibeskyttet