26/04/2021

Har du angst?

by Vivi Hinrichs,

Besværes du af angsten i din dagligdag

Oplever du gang på gang at løbe ind i de samme udfordringer og problemer hvor din agnst kommer til udtryk?

Møder du igen og igen mennesker som udnytter dig, fordi du har svært ved at sige fra? Tror du folk kun kan lide dig, hvis du gør noget for dem? Bliver du ved med at have fysiske skavanker? Er det svært at rumme dine tanker og håndtere din frygt? Du oplever angst, men hvorfor og hvordan skal du rumme den?

Oplever du generelt at aspekter af dit liv gentager sig, selvom du prøver at agere anderledes, opsøger hjælp til at ændre dit liv eller lignende? Så er det formentlig fordi du ”symptombehandler”, men ikke finder frem til årsagen til problemerne.

Vil du i stedet en gang for alle have ryddet op i dit liv og have fat i roden til de udfordringer og problemer du står overfor, så må du bryde med de uhensigtsmæssige mønstre, som du ubevidst viderefører og tage hånd om din angst.

 

 

Bryd dine mønstre omkring angst og kom i balance

Når du oplever angst men har problemer med at rumme den og finde ud af, hvordan du skal håndtere den, vil det være givende at modtage psykoterapi. I en samtaleterapi tager jeg udgangspunkt i dine negative reaktionsmønstre, tankemønstre, overbevisninger, følelser og kvaliteter. Jeg sætter ord på, hvilke mønstre der skal brydes og ændres og hvordan du lever med angst.

Psykoterapi

Én Terapeutisk behandling kan være meget effektiv og for nogen være nok, hvorimod andre behøver et par behandlinger. Dette skyldes hvor dybt mønstrene og angsten er forankrede i dig og andre gange er der flere mønstre der hænger sammen.

Din hjerne kan ikke rumme alle ændringer på en gang, derfor skal der også gerne gå et par uger i mellem en samtaleterapi til den næste. Hemmeligheden ligger i, at vi som mennesker skal forvandle os fremfor at skulle ændre os. Derfor er tiden mellem behandlingerne også en vigtig medspiller når din ”nye” psyke skal have lov til at udfolde sig.
Har du angst? Jeg er klar til at hjælpe dig ud af frygt og angst og til balance i livet.

Læs mere om de forskellige typer angst her.

Søg i blogindlægget

Sociale medier

Kontakt mig

Se andre indlæg

Relationen mellem Voksne Børn og deres Forældre

Relationen mellem Voksne Børn og deres Forældre

Forældre-Voksen Barn Relationer
Forældreskab begynder ikke og slutter ikke ved barndommen. Det er en livslang proces, der udvikler sig, når børnene bliver voksne og træder ind i deres eget selvstændige liv. Den følelsesmæssige forbindelse, der blev opbygget gennem opvæksten, får nu brug for en ny form for nærvær, der tillader voksen børn at udforske deres egne stier.

error: Indeholdet på www.psykologipsykiatri.dk er kopibeskyttet